Category Uncategorized

Специјализираниот сервис иНФЛООР постои повеке од 1 деценија и тоа  на почетокот во 2000год. беше под името Баџо  за да потоа влезе на пазарот под името ИНФЛООР. Со стартот  сервисот се занимаваше исклучиво со генерално чистење на објекти  за по тоа да стане генерален застапник за Македонија на најквалитетните средства за професионална употреба од Брендот Carpet Cleaner®. Со време  примарна дејност на сервисот стана Хемиското чистење на подни текстилни облоги...

Read More

Ваш проверен партнер за чистење на подни текстилни и крзнени облоги, мебел штоф и возила

INFLOOR DOOEL MACEDONIA

 Специјализираниот сервис за хемиско чистење на подни, текстилни и крзнени облоги, мебел, штоф и возила INFLOOR е одговорен за периодичното чистење во над 50 големи објекти во Р.Македонија и представува единствен сервис од ваков тип.

 

www.infloorcar-cleaner.com

 

Read More