Надворешно  чистење infloor baner vozila

Посебна дејност   Надворешен третман

1.waterles чистење на надворешноста  на возилото со антистатско  средство од кое  не се задржува прашината  на надворешноста

2.Полирање на  надворешноста со високо квалитетни средства за професионална употреба.

 

беспрекорно  најквалитетен надворешен третман кој дава совршен ефект по чистењето со што возилото привлекува сечие внимание.

Со секое  перење во пералните  на надворешноста од вашето возило останува најмалу 0,1% од нечистотијата која со сушењето на водата преминува  во закоравен каменец кој ги  исполнува микро-шуплините на лакот од бојата. Ако во просек го перете возилото 25 пати годишно со секое сушење по веќе  1 година ќе имате 2,5% закоравена нечистотија  на лакот .Ако вашето возило е 4 години старо веќе ќе имате 10% акумулирана нечистотија  која визуелно не ја приметувате  се до оној момент кога до вас ќе се паркира исто возило како вашето но полирано или ново.Не должете  на вашето возило му е потребен третман  на надворешноста .

Затоа постоиме  и воедно  Ние ќе ја одстраниме за вас  целата нечистотија и ќе го вратиме сјајот на вашето возило.