Хемиско чистење на мебел штоф. 

20130629_140011

Дозволете си на вашиот  мебел штоф барем еднаш во пет години  еден  професионален третман како би се вратил сјајот на вашиот мебел. Претапацирањето е обично  она на кое размислуваат сите  на кои им пораснале малите деца. Обично страдаат столиците од истурени  капки кои на  нечиста површина  изгледаат како флеки. Замислете каде се допираме, потпираме и седнуваме  и на крајот да се наместиме пред нашите дневни оброци. Физичка нечистотија  која со години се собира на мебел штофот. И сега и најчиста солза да капне на столицата  со нечистотијата ќе се измеша и ке се добие видлива флека. Секако дека може да пробате сами да го исчистите  но што ако флеките се од:масло за јадење, Крв, јод, сирење, млеко, кафе, чај, мокрача? НЕ РИЗИКУВАЈТЕ  ПОВИКАЈТЕ  ПРОФЕСИОНАЛЦИ ДА ЈА ЗАВРШАТ РАБОТАТА  ЗА ВАС.  Сите пробале  но повторно на крајот нас не користат како би добиле совршено  чист мебел штоф.  20121225_13590320121226_084500PhotoGrid_13373801310702011-12-21 11.31.272011-12-21 16.15.212011-12-21 11.23.112011-12-21 11.23.512012-12-07 23.25.202012-12-07 23.50.372012-02-01 12.41.23