Внатрешно хемиско

Специјализираниот сервис за хемиско чистење ИНФЛООР со 12годишно искуство и со преку 3000 изработени возила со својот искусен тим ги решава и најтешките проблеми настанати во внатрешноста на вашето возило. Крв,повратено,масла,мазива,сирење,вино,не дозволувајте други да се учат во вашето возило.Нашиот искусен тим ќе го изработи беспрекорно и во најкраток рок вашето возило. Сега можете да го донесете вашето возило за само едно седиште и истото ке биде готово за 15-20мин. Високо квалитетните средства за професионална намена поседуваат сертификати по најновата РИЧ регулатива за употреба на хемикалии со кои гарантираме за безопасноста на истите како по човекот така и по околината. Средствата се со Рh неутрален фактор кој не ги оштетува матерјалите и воопшто не штети по здравјето и кожата на патниците. За секоја настаната штета при процесот на хемиското чистење гарантираме со што нема повеќе нервоза од паднат кров и сл. Закажете термин за комплетен третман на вашето возило.

 
И сега ќе ви илустрираме еден пример  за кој сигурни сме  дека ке побудиме разумни чувства кај вас.  Вие сте  изградена  личност која успеала во животот и како такви нормално е вашето возило да го карактеризира  вашиот статус во општество.Секое возило над 30.000еур може да се каже дека е ☆стан на тркала☆ И сега хипотетички за вашиот стан-
 
дали за 3 години нема  ни една генералка да му направите?Дали нема  еднаш  во 4 години да го искречите. И сега  повторно се враќаме на фактот дека вие сте изградена и зафатена личност и сега  нормално е дека ќе платите друг да ги направи  горе наведените потребности, но прашањето е  колку реално ќе ве  чинат  генералките и бојадисувањето  на станот? За генералките  еднаш во три месеци да правите по една  за три години ќе ви бидат потребни 12 генералки со одприлика 12.000, 00 денари.Бојадисувањето  на станот  во најдобар случај  ќе ве чини 15.000, 00ден. вкупно за 3 години 27.000, 00 денари.Но кога станува збор за вашиот☆стан на тркала☆ и третина од погоре наведената  сума  е многу?
 
Свеста за хигиената и префинетоста во денешни времиња е запоставена.Но со овој пример искрено се надеваме дека ќе ја разбудиме и дека ќе ни дозволите токму нам – ние да се грижиме за вашиот ☆☆стан, куќа, палата на тркала☆☆Се што треба да направите е да закажете термин .Ве очекуваме.infloor 2012-06-21 13.18.272012-11-02 13.50.002012-03-22 11.01.49b9235bc99fd74b7a95dd93a0c788b4c7IMG022

 

2012-02-21 14.14.572012-07-05 11.16.375c8cc74d6d3b4d3eac78345431d1daf2b9235bc99fd74b7a95dd93a0c788b4c720111027_09503520130529_122422infloor Screenshot_2013-05-20-01-43-51-1Screenshot_2013-05-20-01-42-50-1