Доволно долго чекавте  сега навистина за вас одобруваме попуст од неверојатни 25% на нашата услуга Хемиско чистење на возила. Се  што треба да направите е да резервирате термин  преку нашата веб страна и попустот  е ваш . Попустот ќе трае до крајот на овој месец.